söndag, oktober 31

Sea World, Orlando

Satte ihop en video från Sea World. Här kommer den!






Sandra

Videoklipp

Ännu ett tillägg: fliken Videoklipp!

Ska lägga upp några som redan ligger klara, en del har visats i bloggen innan också. Resten kommer efter som. Tyvärr tar det en del tid att sitta och klippa och grejja. Men visst är det kul?! =)

Sandra

lördag, oktober 30

Time for a change!

Som ni ser har utseendet på bloggen ändrats en del, eller helt! Var obotligt trött på den förra så då fick det bli såhär istället. Det enda som saknas nu är en snygg rubrik. Får se när den kommer på plats. Har just nu inga som helst idéer alls.

Sandra

USA bilder


Nu ligger de flesta bilderna från USA i ett album här om det är någon som vill se!


Sandra


fredag, oktober 29

Burma

Nu sitter vi och väntar på bilen som ska ta oss till Ranong. Det var ganska längesen man gick upp så här tidigt, kl 6 närmare bestämt! Hua!

Nu ska vi åka!

sandra

onsdag, oktober 27

Vad händer med bilderna?


Jag ser igen här att bilderna jag lånat från google inte vill synas. De syns bara som frågetecken. Varför blir det så? Eller är det bara för mig? Hmm...synd.

Idag är det tråkväder, grått och trist. Men det gör faktiskt inte så mkt, vi hade ändå tänkt ta en paus från solen idag. Åka in och handla lite mat och göra sånt man måste också (matte). Undra om man ska grilla hamburgare ikväll? Eller göra pannkakor?? Det är ju så gott!

Det märks att det börjar dra ihop sig till högsäsong nu. Det blir mer och mer folk på området. Till jul och nyår skulle det tydligen vara helt smockfullt här, runt ca 300 pers. Blä! Herregud! Skaplig tur att det finns 4 pooler nu för tiden! =)

Sandra

tisdag, oktober 26

Akvarium


Jag vet att Johan alltid har haft ett gott öga till akvarium och gärna vill att vi ska skaffa ett någon gång i framtiden. Själv har jag alltid tyckt att dom bara är fruktansvärt tråkiga och inte uppfyller någon direkt funktion. Bror min skaffade sig ett ganska stort akvarium strax innan vi drog iväg i våras och måste nog säga att det kanske inte är så tokigt ändå! Rogivande att titta på och faktiskt ganska fint! OM man nu sköter det vill säga och det är ju där frågan kommer in hur stort man ska ha? Ju större desto bättre säger Johan för då behöver man inte rengöra det så ofta. Det sköter sig självt mer eller mindre har jag fattat det som. Så jaa...möjligtvis! Börjar såklart fundera på hur det ska se ut, var det ska stå osv så googlade lite för att få lite inspiration. Det gav mig NOLL, hittar bara massa fula och tråkiga bilder. Om man nu inte vill ha ett akvarium i toaletten? Eller i en sko kanske??

taolett-fiskar_27327143.jpg



imgres.jpg




Ja vi får nog suga lite på det här!


Sandra

söndag, oktober 24

Sushi!


Vi tar den här...




...och åker och köper det här! Mmmm bästa!


Sandra


fredag, oktober 22

Maria Montazami


Har myst ner mig i sängen med datorn i knät och kollar på klipp med Maria Montazami. Känner mig lite halvseg så här på fredagseftermiddan så då är det väl helt ok att få ligga i sängen en stund kände jag! Så regnar det nu också! Även fast vi vaknade och gick upp ganska sent idag så har jag ändå hunnit steka kroppen i solen en stund och simma mina 1000 meter för dagen. Det blir 50 längder i poolen, dvs ganska så tråkigt! Men jag tycker man kan offra ca 30-35 min om dagen på det så kan man ju få unna sig något litet gott sen också. Vad är en fredag utan fredagsmys?? =P

För 80 baht köpte jag mig ett par nya flip-flop igår och det var verkligen på tiden kan jag säga. Hade ett par från HM som jag köpte förra året, ganska så trasiga! Men då har dom varit med om en hel del också så får lägga dom i kategorin "bra köp"! Får se hur länge dom nya vill vara med mig.

Bild från Liberty Island i somras

Ha en trevlig helg!

Sandra

torsdag, oktober 21

Friends bloopers!


Har suttit och skrattat ett tag åt Friends, allas våra vänner! Man mår ju så bra efter några minuters tittande. Hade inte tänkt på det innan men det finns ju bloopers på youtube! Kan dom inte snälla, snälla spela in en ny säsong?! Den där filmen det ryktades om ett tag är också väldigt välkommen! Love it!




Var iväg och fixade körning till Ranong ikväll också. Trippen till Burma för visa run börjar närma sig. Så nästa fredag åker vi tidigt på morgonen och är hemma samma kväll, skönt. Hade först tänkt fixa allt själv, dvs åka tåg och buss dit men fick det inte riktigt att gå ihop med tiderna. Allt lutade då åt att vi skulle behöva ta en natt på något hostel och hade faktiskt ingen lust med det. Orkade inte krångla helt enkelt så vi beslutade oss för att gå till moppetanten och fråga istället. 3000 baht ville hon ha men ja...det får det väl vara värt för lite smidighet! Känns dock som att det var lite dyrt? Don't know!

Sandra

Skönhetssömn


Har sovit otroligt dåligt i natt, vaknat sisådär 100 gånger känns det som! Till på köpet så vaknade jag även nu med nackont. Så i natt har verkligen inte varit någon skönhetssömn, snarare tvärtom skulle jag vilja säga. Blä!

Lite konstigt kanske men jag längtar hem! Fast samtidigt vill jag vara kvar här också, speciellt nu när mormor kommer snart och sen är det inte lång tid kvar tills resten av folket börjar dyka upp också. Vädret börjar bli bättre och ja...det är ju Thailand...behöver nog inte säga mer än så. Men det jag längtar hem till är såklart mina vänner men även vår nya lägenhet!

Vi sviker alltså vår söta lilla 1:a till en lite större lägenhet på 3 rum och kök. Även den på norr! Kan inte bli bättre! =) Smider planer i huvudet hur det ska se ut, ska bli så kul att få göra fint! OCH...inte att förglömma! Vi kommer ha diskmaskin! Äntligen!

Mmm..det här kommer bli bra! =D

Sandra

onsdag, oktober 20

En heldag!


Nu drar vi till beachen för en heldag med sol och bad. Efterlängtat!!

Sandra

tisdag, oktober 19

Gottegrisen


Jag är så hungrig! Klockan har redan hunnit bli ett och det är snart dags för lunch om någon orkar ta tag i det. Är sugen på massa gott! Vi var på Swensen's härom dagen och åt lite efterrätt. Så här fin var min glass! Mums mums!


Sandra

måndag, oktober 18

I Am Legend...


tt0480249.jpg


...har vi tittat på ikväll. Det var längensen jag verkligen hoppade högt så här. (Med undantag från när en viss person jävlas och skräms stup i kvarten! ) Filmen var bra, lite tråkigt slut bara tycker jag. Jag är mer fan av dom filmer där huvudpersonen inte dör utan faktiskt lever lycklig i alla sina dagar. Helst skulle det även avslöjas precis i slutet att hunden hade överlevt på något mirakulöst sett också.

Nu är det dags att sova!

Sandra




Solen lyser inte längre


Vaknade för en liten stund. Återigen av städtanternas tjatter, gap och skrik(!) helt oförstådda med att det faktiskt finns andra människor än dom här på området som...tro det lr ej...SOVER på morgonen! Men men...Ser ut genom fönstret och får lite förhoppningar om att kanske få sola lite idag. Det var väl en sisådär 2 veckor sen kanske om inte mer? Men njae...molnen har krupit sig på och solen lyser tyvärr med sin frånvaro istället för att göra mig brun och fin. Imorgon kanske?

Idag ska vi iaf dra iväg och fixa regskylten på moppen. Vår egna skylt ska antagligen vara klar nu så då ska vi byta mot den låneskylten som sitter på nu.

Blev så glad också förresten när jag fick veta att mormor kommer hit till Hua Hin om några veckor! Har inte träffat henne sen innan vi åkte till USA och det var i april! Kul också att hon kommer vara här när jag fyller år. Får iaf ha lite släkt i närheten på 25-årsdagen. Inte illa! =)

Sen ska jag spy galla över alla dessa män (njae, inte riktigt kanske???) hemma i Örebro som tar sig friheten att våldta kvinnor till höger och vänster. Vad är det för sjuka människor som rör sig på gatorna nu för tiden? Idioter! Dom verkar ju bli triggade av varandra och allt skrivande också. Sjuka människor! Jag har aldrig känt mig direkt otrygg eller rädd när jag gått ute om kvällarna innan men ska det fortsätta såhär kan man ju inte gå någonstans ensam snart! Det blir pepparspray och överfallslarmet i högsta hugg hädanefter. Man kan inte vara nog försiktig. Är rädd om mina nära och kära där hemma. Hoppas det slutar snart så man slipper läsa om nya överfall vecka efter vecka. Usch stackars tjejer!

Nehe...dags för lite frukost snart då kanske?

Sandra

lördag, oktober 9

Matematik = kaos = inte kul!



Totalt hjärndöd! Sitter och sliter med ett av inlämningsproven i matten. Att det ska vara så mkt och så krångligt allting. Varje uppgift tar såååå lång tid. Vad är det för fel på 1+1=2? Klarar mig fint fint med det!

Ja...så var det med det. Ville bara få ur mig lite. Nya tag!

Sandra

torsdag, oktober 7

Inte alls bra!


Bloggen är under all kritik just nu. Den har hamnat i "jag orkar inte"-högen under dom senaste veckorna. Men jag kommer igen!


Bjuder på ett par bilder från självaste Ringo Stars 70-årsfest i somras.

Cool tårta!


Ringo Star i egen hög person


Känner ni igen lillkillen från Sjätte Sinnet? "I see dead people...." dam dam!


Sandra