torsdag, november 25

Späck?

Johan vill att vi ska titta på något som heter Kommissarie Späck. Så vi ska väl göra det nu då. Vad är det för skit??

Sandra

måndag, november 22

Tröttis måndag!

Jag var helt säker på att det var måndag igår så på sätt och vis har jag haft två måndagar nu. Tröttsamt! Helt slut efter massa timmar i solen och träning, det tar på krafterna.

Saknar våra fina kissemissar!



Sandra


söndag, november 21

Sooool!

Sola, sola, sola! Flera timmars efterlängtad solning blev det idag. Fy sjutton vad skönt!


Sandra

lördag, november 20

Snö


Så det har kommit snö där hemma nu har jag förstått. Låter fint det! Jag längtar till julen. Nu blir det ju inget riktigt julfirande i år heller såklart men lite julstämning ska vi nog lyckas skapa. På Tesco igår spelades det julmusik, plastgranarna stod uppställda, en massa julpynt och allt vad det innebär! Mysigt! Såg att det fanns snö på burk...en tanke bara. Kanske får vi en vit jul nästa år? Man vet aldrig!

Vi har inte gjort mycket idag inte, tvättat lite bara...thats it! Vilodag från träningen också, det är ju lördag. Har jag skrivit att vi börjat nöta Tre Kronor? Riktigt kul att sen den gamla serien från början. Är på säsong 6 nu, det går fort med några avsnitt varje kväll. Reine som fluktar runt på Närköpet...kul! =P Undra vad man ska hitta på sen när serien är slut? Rederiet kanske?? =D


Sandra


fredag, november 19

Flickvännen får utbrott ( blir filmad i hemlighet )

Helt galen! Men visst förstår man hur hon känner, haha!





Sandra

Always Coca Cola....

Idag är det fredag! Äntligen! Det betyder att jag ska få dricka cola. Har varit duktig och inte druckit någon alls nu den här veckan så det ska bli riktigt gott! Vi har varit inne och handlat lite saker till tacos ikväll också. Vad är väl en fredag utan tacos? Ja skitlarvigt med fredagsmys...blablabla tycker en del. Men det är faktiskt mysigt! =D

Träningen har gått bra den med. Medräknat passet senare idag så har det blivit 4 pass hittills den här veckan. Det känns bra både i kropp och själ. Kör 5 km powerwalk på bandet och sen lite styrketräning på det. Måste ju få lite fason på degklumpen till mage bland annat!

Trevlig helg!

Sandra


onsdag, november 17

Träningsvärk!

Nyss varit och kämpat mig igenom ett träningspass på gymmet. Efter 50 min på bandet och 45 min styrketräning är jag nu ganska trött i kroppen.


Det här är en av våra två "vakthundar". Dom håller koll på gången utanför huset!


Sandra



Onsdag

Idag skiner äntligen solen igen så bäst att passa på att lägga sig vid poolen ett par timmar. Hmm, undra om vi hinner äta frukost innan den försvinner?? Skynda, skynda....!

Sandra


måndag, november 15

Träning


Nu ska jag ta me tusan ta tag i träningen igen. Har varit otroligt seg senaste månaden (!!!!) Inte ok! Fruktansvärt dålig självdisciplin ibland. Nu är det slut med godis och annat gott. Det får sparas till fredagsmyset och lördagsgodiset. Det ska väl inte vara så svårt? Igår var första riktiga, ordentliga träningen. Det var jobbigt, segt och kändes inte ens speciellt bra när jag väl var där snopet nog. MEN idag känns det bättre! Träningsvärken i benen peppar mig till att fortsätta. Mindre portioner, mindre kolhydrater, mer grönt och mkt vatten är det som gäller nu.

Så har jag köpt ett te också som ska vara bra, rensa tarmana på massa slaggprodukter är aldrig fel. Jag vet att det kanske inte är sådär jättebra men just det här är iaf bara naturliga produkter och ibland behöver man en liten spark i rumpan för att komma igång! Det finns att köpa hemma också vet jag för den som är intresserad.

Ha en bra dag allihopa!

Sandra

måndag, november 8

25 år idag!


Så var ännu en födelsedag slut. Idag var det min tur att firas, 25 år. Herregud, halvvägs till 50! Ingen åldersnoja så, jag har bara inte hunnit med! Har haft en riktigt bra dag. Även fast vi är långt borta från alla hemma i Sverige så var ju min mormor här idag! Vi fick några timmar att umgås och prata lite och det var riktigt uppskattat. Har saknat min mormor!

Jag och mormor

Hon hade med sig så fina orkidéer!



Nu har vi precis tittat klart på sista filmen från Twilight-filmerna. Dom var bra tyckte jag, bättre än vad jag hade trott! En riktig kärlekshistoria! =) Med 5 minuter kvar av MIN dag så säger jag nu gonatt! Tack för idag!

Sandra

lördag, november 6

Födelsedag!



Idag är ingen vanlig dag för idag är Johans födelsedag! Hurra hurra Hurra!!!

Hela 26 år har han hunnit bli nu och vi firar med en fin middag ikväll.


Grattis älskling!



Så ska vi komma ihåg att det är inte åren i ditt liv som räknas utan livet i dina år!

Sandra