tisdag, maj 31

Drömresa!


Vad sägs om den här lilla trippen?

Sandra

fredag, maj 27

Lexington

Sitter och kikar efter nya kuddar. Köpte ett nytt överkast idag och insåg nu att det saknas ett par att smycka sängen med. Finns så mkt fint att välja mellan och kan inte bestämma mig för vad som skulle passa bäst. Överkastet är vitt och väggarna går i blå/grå.

Vilken är finast?

Den klassiska?
Den?
Eller kanske den?

Eller någon annan?

Sandra



måndag, maj 23

Träningsdrömmar

I natt drömde jag att jag sprang runt halvnaken och letade efter konditionsrummet på ett badhus. Det var mkt folk och min rumpa var platt(?) Ungar åt glass i strut för 9:-, billigt.

Det är nog ett tecken. Imorgon börjar jag kl 11, vilket betyder att jag åker hemifrån vid kl 10. Ska jag vara superhurtig och ta mig till gymmet innan dess? We will see! Tanken är lockande!

Förra veckan åt jag på kvällarna, i helgen åt jag allt och lite till. En halv kebabpizza satt fint till lunch igår och jäklar vad mätt jag blev. Ca 1 kg upp idag...degmage på riktigt! Den här veckan kör vi rent igen.

På´t igen bara! =D



Sa förresten upp mig för ett par minuter sen. LYCKA MED STORT L!


Sandra


fredag, maj 20

Dunka dunka!

I stort sett varenda jäkla fredagkväll ska det spelas vad jag antar är musik. Jag hör och känner bara dunk, dunk, dunk! Så är jag för feg för att gå och säga till.

På måndag säger jag upp mig!

Sandra

måndag, maj 16

Hur ska man prioritera?

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).

Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar.
Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!

T.ex. duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.

Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.

Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.


måndag, maj 9

Allévo

Bytte till Allévos shake istället, det var extrapris på Maxi så varför inte? Jag valde smaken banan/hallon och ångrar mig inte. Visserligen så smakar den absolut inte banan och kanske inte hallon heller för den delen men god är den. Rosa och fin! Smakar som någon godis lr nåt...

Bestämde mig igår kväll för att jag ska få äta middag from idag men ångrade mig när jag ställde mig på vågen i morse. Det rullar på så fint så vågar inte förstöra något! Jag fortsätter på ren kur ett par dagar till...kanske 3-4.

Städar och tvättar idag...imorgon ska jag jobba igen, fy fan.

Sandra

söndag, maj 8

What to do?

Jag är lite i valet och kvalet över hur jag ska göra nu.

Fortsätta med påsar fullt ut i ett par dagar till?
Äta vanlig mat 1 gång per dag iaf kanske?
Ska jag köpa choklad igen lr den där bäriga smaken?

Svåra beslut! Kan det inte finnas något blandpkt...50/50 kanske skulle vara något. Mmm...återstår att se!


Sandra

lördag, maj 7

Ingen vanlig fredag

Igår var det ingen vanlig fredag, inget fredagsmys what so ever! Måste erkänna att igår var jobbigaste dagen, inte så att "shit vad nära det är att jag går och äter nåt nu" men jag var ganska hungrig, speciellt framåt kvällen. Tror jag var lite dålig på att dricka vatten, bättring idag. Säkert själva känslan av att det var fredag gjorde nog sitt också. Så knäppt att bara för det är fredag ska man äta massa gott??

Så...inne på 5:e dagen med Nutrilett, ren kur. Det trodde jag fasen aldrig att jag skulle palla! Nöjd! Jag är relativt nöjd med resultatet hittills också. Vågen står idag på 62,3 kg, vilket betyder ett minus på 2,7 kg.



Dag 5: -2,7 kg
Still going strong!




Trevlig helg på er!

Sandra


fredag, maj 6

Explosion!

Två ggr igår fick jag uppleva hur det känns att torka upp Nutrilett över hela köket. Andra gången var jag lite mer förberedd och höll mig över diskbänken. Första gången fick jag torka både väggar, fönster, golv och möbler...KUL! Nu tror ni säkert att jag har använt varmt vatten i shakern men näää! Det var så kallt så! Jag är mest glad över att det inte hände på jobbet, pinsamt läge.

Nu kör jag den här metoden: Skaka, öppna, skaka, öppna, skaka, skaka, skaka...håll i locket hårt som fan!

Sandra

torsdag, maj 5

Dag 3 med Nutrilett

Torsdag morgon och dag 3 av ren kur med Nutrilett. Det går riktigt bra faktiskt, det smakar inte så äckligt som jag hade för mig. På mornarna blandar jag i lite kaffe också så då blir det riktigt gott. Sista målet vid 8 byter jag ut mot Allévos soppa, helt ok god den med.

Jag har vägt mig idag med, precis som jag vägde mig igår morse, när jag kom hem och innan jag gick och la mig. Nu tänker jag faktiskt vänta tills nästa vecka, tror jag!

Dag 3. -? Hemligstämplat än så länge.


Sådär...sista slurken! Nu bär det av till jobbet.

Sandra


tisdag, maj 3

Knäpp?

Jag är lite dum i huvet just nu...! Trots att jag vet att största delen av viktnedgången kommer vara vätska så har jag ändå börjat med Nutrilett. Big no no...! Lchf gick bra fram tills i helgen, valborg firades på lördagen, kalas på söndagen. Bästa receptet för FAIL! Känner att jag behöver en kickstart. Så skitsamma om jag går ner 4 kg men upp 2 igen, då är det iaf -2.

För att stilla er nyfikenhet...Det roliga som hänt var att jag fått jobb på kära gamla bagarn i sommar, 2 månader tom! Lite dilemma då jag redan har ett jobb men det blir nog bra till slut får vi hoppas.


Första dagen idag och jag är hungrig.
Dag 1: ca 65kg


Sandra