tisdag, augusti 30

Jag har glömt bort att blogga!

Första arbetslösa dagen igår spenderades på Marieberg med Johan. Köpte nya löparskor och lite annat smått och gott. Tänkte varva spinningen och andra jympapass med löpning också. Har gjort två rundor i Venaspåret hittills! Den tredje blir imorgon bitti!

Fortfarande står vågen still...stackars mig, ska jag behöva svälta mig själv lr??? Jag tränar och tränar men nej....och ja, jag mäter mig också men inget där heller.

Kämpa!!!!!

Sandra

fredag, augusti 26

Beslutsångest deluxe

Det har varit en tuff vecka men nu tror jag att jag har bestämt mig för hur jag ska göra. Går tillbaka till den ursprungliga planen!

För er som inte vet hittade jag en utbildning jag ville gå. Dock kostar den lite pengar så hade tänkt starta vårterminen 2012. Fick sen reda på att det fanns platser kvar nu till hösten. Åhh...visst inte hur jag ville göra. Skulle ju vara perfekt att bli klar ett halvår innan. Utbildningen sträcker sig över ett år på halvfart, passar perfekt så jag kan jobba samtidigt. MEN! Nu har jag iaf bestämt mig för att starta i maj iaf. Det känns bättre att spara ihop till pengarna istället för att låna.

Idag är även sista dagen på jobbet. På måndag blir jag arbetslös. Nu gäller det att öka farten på arbetssökandet...suck! Stress, stress, STRESS!

Sandra



söndag, augusti 21

Kräftskiva!

Igår hade vi en liten minikräftskiva här hemma. Jag, Johan, Emelie, hennes Johan och lilla plutten Tilda såklart. Hade bakat västerbottenpaj och en såååå efterlängtad citronmarängpaj. LOVE IT! Har verkligen varit sugen på det i flera månader men aldrig kommit till skott att göra någon. Behöver jag säga att jag stod i köket typ fyra timmar igår...baka, baka, baka...! Så värt det iaf!

Resterna från gårkvällen


Jag sitter här och vet inte riktigt om jag vill att folk ska vara bakis, trötta, slöa och avboka spinningen eller inte? Som det ser ut nu har jag reservplats 22! Jag känner lite för en sån här dag där jag inte behöver göra ett skit mer än att beta av massa avsnitt av Greys. Time will tell.

Sandra


torsdag, augusti 18

47-års kalas!

Födelsedagskalas för min kära mor stod på schemat ikväll. Som alltid var det god mat och mycket skratt. För mycket mat och för mkt efterrätt...nu är jag mätt. Totalsvullen i magen efter alla kolhydrater....ujuj!

Imorgon är det fredag, gud så skönt! I morse var det riktigt tungt att gå upp....sjukskrivningen lockade men icke!

Börjar fundera lite på om jag ska ta och läsa något nu när jag blir arbetslös. Inget helt program på flera år för det går inte men kanske något på ett år? Vet iaf att MaB ska fixas...prövning i november. Blir ju mindre pengar också men kan ju iofs jobba ändå. Om man orkar.

Funderar vidare...

Sandra

onsdag, augusti 17

Inget alls?

Det syns inget på vågen längre! Jag hoppas lite att det är för att jag vägt mig så tidigt på morgonen nu när jag jobbar förmiddag. Är alltid så svullen de här veckorna. Vi får väl se sen...

Jag har fortsatt med träningen...trot eller ej! Det känns riktigt bra, jag är inte sådär supertaggad som man kan vara ibland men tycker inte att det är jobbigt att ta mig iväg heller. Hoppas att det håller i sig. Var på spinning idag efter jobbet och igår gymmade jag en stund. Sprang 2 km och gick 1 km....25 min.

Heja mig!

Sandra

söndag, augusti 14

Life is good











Ny vecka, nya tag.

Sandra


lördag, augusti 13

Krabblunch på bryggan


Vad härligt det är med sol när man är ledig. Det är så skönt att komma bort även om det bara är för en liten stund.

Nu sitter vi mätta och belåta efter en trevlig krabblunch med alla grannar.







fredag, augusti 12

West Coast!


Ikväll efter jobbet åker vi ner till Malmön igen så nu är det dags att sätta igång och packa! Den här gången tar jag med mig datorn så kan fortfarande uppdatera därifrån.

Kommer med all sannorlikhet äta kolhydrater i helgen. Vet att det ska grillas hamburgare på lördag, kan ej missa. Men iaf så får veckoresultatet komma idag istället. -1,4 kg sen i måndags....inte illa! Då har jag tom ätit och inte gått hungrig. Gött! (smaskade i mig ett halvt vaniljhjärta igår kväll)

Cya!

Sandra

onsdag, augusti 10

Full fart!

Idag kom jag iväg till gymmet, skönt! Nu är jag i full fart med att laga mat. Lasagne!

Igår blev ingen träning, glömde även stegräknaren hemma så har ingen aning om hur många steg det blev. Men kanske 8-9.000 iaf? Annars var maten detsamma som gårddagen, Naturdiet + 1 måltid.

Känns lite jobbigt att vågen står still, från måndag till tisdag hade jag tom gått upp 1hg. Vet att det beror på att mensen är på g när som helst så hoppas på ett rejält kliv neråt nästa vecka! =D


Jäklars vad hungrig jag är nu!

Sandra

tisdag, augusti 9

Nytt recept

Idag ska jag prova ett nytt recept jag hittade på en blogg. Ugnsgratinerad falukorv med broccolimos. Det låter ju lite sådär med moset men why not? Det är kul att prova nya saker!

Idag kände jag mig helt förstörd när jag klev upp. Trött, ont i huvudet, har sovit lite dåligt och så träningsvärk på det. Börjar känna mig lite piggare nu iaf men gymmet får ändå vara ifred idag. Man ska inte ta ut sig helt i början lr sätta upp för höga mål...."jag ska träna vaaaarje dag" Så gör man det i kanske 3-4 dagar och så tröttnar man istället.


Man kan ju drömma!


Sandra


måndag, augusti 8

Dagen

Träning: 45 min snabb gång på bandet
Axlar, mage och ben.
14480 steg

Mat:
Frukost: Naturdiet
Mellanmål: Naturdiet
Lunch: Liten, liten portion blomkålsgratäng med kyckling
Middag: Samma som lunch + sallad
Mellanmål: Naturdiet
Efter jobbet: 2 ägg

Blev lite tokigt idag eftersom jag gick upp för sent och inte hann äta ordentlig lunch innan jobbet. Så tog jag två ägg nu när jag kom hem, var lite småsugen på något. Men egentligen blev det nog bara ett! De blev så löskokta så hälften rann ut typ. Jag ska inte räkna kalorier men jag skulle ändå vilja veta lite på ett ungefär vad man ligger på under dagen. Naturdieten 300 kcal, äggen ca 150 kcal...maten har jag faktiskt ingen aning om. Det är både grädde och fet ost i så kan nog bli en del ändå. LCHF!

Sandra


Forma kroppen

Det vill jag göra! Plattare mage, fastare lår...ja ni vet vad jag menar. Det som de allra flesta vill. En lite tajtare kropp helt enkelt. Börjar dagen med en Naturdiet choklad. Tänka sig...det smakade bra!

Min rumpa efter spinningen igår...aj aj! Är det någon speciell anledning till att sadlarna är hårda som f-n??

Nu gymmar vi!

Sandra

söndag, augusti 7

Läskiga människor!

Funderar på att gå och lägga mig redan nu. Knäppt va? Imorgon får jag sova hur länge jag vill ändå går jag och lägger mig tidigare än när jag ska upp kl 05.

Spinningen gick helt ok. Ledaren sa att hans pass näääästan var som ett intensivpass..."så nu klarar ni det också" Ehmm...I don´t think so! Jag längtade efter ett STARTPASS!....Nästan! Tog en promenad hem, 30 minuters extra kondition. Skippade dock gymmet, glömde ta med hänglås till skåpet. Kanske pallar mig dit imorgon.

Iaf...på vägen hem så kände jag mig rädd för att gå ensam! I stort sett helt öde väg, mötte bara en människa på hela den långa vägen. Förutom bilar då. Man ska inte behöva vara rädd men man vet ju vilka idioter det finns där ute. Nästa gång jag går själv väljer jag en annan väg, sjukhusrakan.

Tänkte leta reda på lite bilder som inte visats än men orkar inte det. En annan gång!

Godnatt!

Sandra

Spinning

Idag ska det svettas igen. Spinning i eftermiddag, funderar på att gå till gymmet en stund innan. Får se om jag har lust med det. Gymmet blir det iaf veckan som kommer då inga pass körs förräns på em. Då jobbar ju jag!

Det blev en kort helg den här veckan också. Jobbade extra igår med. Blir skönt att få en riktig helg nästa vecka då vi åker till Malmön. Fint väder tack!

Hoppas ni har en trevlig helg trots regnet.

Sandra


Intressant inlägg

onsdag, augusti 3

Pust och stön!

Då var det gjort! Dagens träningspass gick hyfsat bra...styrkedelen orkade jag inte med fullt ut med alla armhävningar, tråkigt. Längtar till när man har fått upp flåset lite, plattat till magen och kan träna utan att känna sig som en flodhäst. tjockis

Imorgon = torsdag = näst sista dagen innan helg. Eller nej just det...jobbar ju extra lördag.

Tack för idag!

Sandra

Nu finns det ingen återvändo!

Nääää, men vi kör väl IGEN då....bättre lycka denna gång?

Kl 16:35 idag går jag hemifrån för ett medelpass jympa på Friskis o Svettis. Jag har inte tränat sen 7 juni, OMG! Jag har bestämt mig för att tills vi åker till Thailand ska jag ha gått ner 5 kg, minst! Det är tre månader kvar så det ska jag väl lyckas med? Det är typ 400 gram i veckan. Jag tänker inte köra lika mkt med Nutrilett och det nu som förut. Vill träna mer och då funkar det bara inte med så lite i magen. Kanske byter ut alla mål utom ett? Tror att jag ska köra vidare med lite LCHF-style också....jag gillart!

Nu intar jag liggläge i soffan, samla energi!

Sandra

måndag, augusti 1

Lär dig stava!

Den här modellen hade jag aldrig sett innan.