måndag, september 26

Måndag lr vad?

Jag tappar bort mig lite bland veckodagarna ibland känner jag. Fick titta en gång extra för att se om det verkligen var måndag idag lr inte. Även fast jag har jobbat nästan varje dag nu sen jag blev arbetslös så känns inte måndagarna sådär jobbiga som de annars kan göra. SKÖNT!

Blev väckt i morse av lillasyster som ville ha med mig ut i spåret, hade egentligen tänkt ta mig till gymmet men va fan. Det gick jättebra och var trevligt att få en pratstund också!

Nu har jag jobbat några timmar, lagat lite mat och bänkat mig i soffan framför tvn. IDOL börjar NU!

Sandra

lördag, september 24

Loppisfynd

Måste dela med mig av dagens loppisfynd. Så himla nöjd! Hittade ett par småramar också. Trots kaos, söndertrampade fötter, knuffar och svärord var det värt det när jag fick komma hem med den här fiiiina ramen. 50:-, som hittat!



Sandra



fredag, september 23

Åt middag igår kväll hos mamma med vi 6 personer som kommer bo tillsammans i Thailand. Tittade på bilder från sist, vissa har inte varit där förr. Underbart! Vill dit nu! Det är lite kul att ha något att längta till nu när det är så pass nära. 34 dagar to go...tror jag! =)

Den här veckan har inte blivit någon träning alls. Har inte haft tid, helt ärligt faktiskt. Igår var väl enda dagen som jag hade kunnat gå iväg men mådde skitdåligt, yr i huvudet och sådär. Jobbade ändå och sen gick det över under eftermiddagen. Ikväll blir det Bagarn igen. Hoppas jag får något nästa vecka också!

Sandra

torsdag, september 15

Jogging i Vena

Är störtnöjd! Joggade hela varvet runt utan att lata med att gå emellanåt. Så jag sprang (joggade) alltså 3km på 21 min...vet att det inte är världsrekord direkt men JAG är nöjd! 7 min/km...det ska bli bättre!

Har jobbat på Bagarn hela veckan, imorgon åker vi till Lysekil och stannar till måndag. I veckan som kommer kanske jag hinner med lite av det jag skulle hinna med att göra som arbetslös!

Sandra

tisdag, september 6

Fullspäckat schema

Det känns som att jag har mer att göra nu när
jag är arbetslös än när jag jobbade heltid.
Jag som hade planerat att få ha lite "semester"
någon vecka lr två. Men det gör inte så mkt...
hade bara önskat att dygnet hade fler timmar.



Märks att det börjar bli/är höst nu, det blir mörkt ganska tidigt på kvällen. Cyklade hem från Friskis vid 19, då började det skymma. Dags att leta reda på cykellamporna så inte farbror polisen tar mig.

Idag svettades jag på spinningen, imorgon blir det nog spåret igen. Variation!

-51 dagar kvar till Thailand-

Sandra

söndag, september 4

Hej då Ferrarin!


Corsan är såld. Ingen mer skruttbil! Lite sorgligt...min lilla bil.

Sandra