söndag, januari 29

Söndagmorgon

Klockan är halv 8 och jag myser med en kopp te och tända ljus. Efter bara sisådär 4 timmars sömn tänker jag sova tidigt ikväll för en bra start på fm-veckan.

torsdag, januari 26

Tulpaner

Jobba eller inte?

Jag hoppas att jag får reda på idag om jag får förlängt lr inte...det skulle vara så skönt!

tisdag, januari 24

Förlorad tupperware

Ni ska veta hur ledsen jag blev igår kväll när jag ska åka hem från jobbet. Går genom köket, precis som vanligt, för att hämta min matlåda. Jag lägger den alltid i min påse på samma ställe uppe på kylskåpet! Någon jäkel hade tagit den! Åh vad jobbigt!

Men fatta lyckan när jag kommer dit idag och den ligger där! Någon ärlig person har upptäckt sitt misstag och lämnat tillbaka den! Weeeiii! =D

Jag tycker inte om att tappa bort saker och ting...

söndag, januari 22

Auktion

Lyckades fynda en av sakerna på listan iaf. Ett superfint sideboard från 1930-talet. Love it! Hoppas att det kommer göra sig utmärkt i nya lägenheten. I huvudet ser det väldigt fint ut!

Helgen har som vanligt bara flygit iväg. Tränade i lördags, sprang 5 km för första gången. Så det märks att träningen ger resultat på flåset!

Både Johan och jag har nördat oss fast i Fejjans spel Castleville. Kul tidsfördriv!

Trevlig kväll! :)

fredag, januari 20

Freeedaaaag! Weeeeiiiii :D

onsdag, januari 18

Träningsmode för småflickor

Jag kan inte låta bli att skratta för mig själv när jag ser dessa småtjejer (inte alla) kommer till gymmet med linnen, urringade och med en VANLIG bh, gärna en fet push-up på det också. Hur tänker man då? En sporttopp är ju att föredra skulle jag säga?Eller? Så supersminkade också. Hallå? Du ska träna och svettas, du är på ett gym! Men ja...alla är vi olika. Antar att majoriteten av dessa folk försvinner om ett 1-3 veckor.

Känner att en huvudvärk är på ingång så tycker det är lika bra att jag går till sängen. Klockan ringer om...7 timmar och 20 min. Jag är så glad att jag får jobba. På riktigt glad.

Natti!

Vilodag

Igår hade jag vilodag från träningen. Välförtjänt! Hade inte tänkt göra något alls men kvällen slutade trevligt hemma hos mamma. Goda hemmagjorda hamburgare med purfärskt bröd!:)

Idag efter jobbet ska jag skynda mig hem fort som attan! Slänga på mig gymkläder och cykla till Friskis innan det blir tvärfullt på alla konditionsmaskiner. Tycker det är så jobbigt när det är mkt folk där, rörigt, varmt och luktar Förjävligt!

Trevlig dag!

måndag, januari 16

Förmiddag

När klockan ringer 04:50är man inte speciellt glad. Plågeri, jag är så trött!

söndag, januari 15

I love REA

Det är sååå kul när man fyndar och hittar massa saker för halva priset. På JM hittade vi inget speciellt, mkt man vill ha var redan sålt. En sänggavel hittade jag iofs men får nog inte köpa den, to much.

Fin va?


Plantagen: halva priset på typ alla blommor. Roligt! Var tvungen att åka och köpa ett litet växthus på Ikea bara för det.


En liten köttätare

Bonsaiträd


Snöig rea!

Inget vidare väder va? Snön piskade ansiktet när jag cyklade hem från Friskis!

Nu är vi på väg ut till Jakobssons Möbler. Hoppas att den efterlängtade rean ska ge några fynd!

lördag, januari 14

Currysås

Lagar currysås med min nya rosa visp.

Helg och workout!

Cyklade iväg till gymmet i morse, svettades på crosstrainern i 40 min, 7 km. Spände musklerna i styrkemaskinerna och cyklade hem i motvind. Kämpigt! Nu är jag nersjunken i soffan, har ätit 2 stekta ägg. Fulla av härliga proteiner!

fredag, januari 13

onsdag, januari 11

Misspepp helt i onödan

Vad trött jag blev i morse när vågen inte visade något minus sen igår. Så kom jag hem nu och skulle skriva in dagens vikt på datorn och insåg att jag visst hade gått ner. Jag tänkte fel och hade minskat 0,4kg.

Total viktnedgång sen förra onsdagen: 1,3kg

Självklart nöjd, en dag i taget!

Träna!

Mot gymmet!

söndag, januari 8

Grilla i januari

That´s a new one!

I fredags var första gången jag grillade i januari, iaf i Sverige. Gudars vad gott. Lite TP på det med goda vänner gjorde början på helgen lyckad.



Har idag plockat upp varenda litet granbarr från golvet...för hand. Not! Skönt att bli av med den där granen, mysigt och fint ett tag men man tröttnar faktiskt. Nu är det bara ljusstakarna som står kvar i fönstren.

Nu drar jag och min ifån till gymmet snart för ett lyckat slut på helgen också.

lördag, januari 7

REA Jimmy Choo



Ska man passa på? =P


torsdag, januari 5

Kvällens middag

Då början på dagen var katastrofal matmässigt så måste maten nu ikväll vara bra!

I ugnen står nu lax och grönsaker med pepparrotssås. Ibland älskar jag mat som sköter sig självt medan jag fortsätter mysa i soffan.

På gymmet idag: Snabb gång 1km, löpning 3km, styrka. Bra jobbat!

Oplanerat

Oplanerat blir dåligt planerat vilket allt som oftast leder till dålig mat och överflödiga kilon. Planering och framförhållning är a och o. Idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig.

Halv 8 imorse ringer telefonen. Jag ska jobba! Skynda sig upp, ingen matlåda fixad. Skulle ju ändå vara ledig idag. Men skitsamma, köper nåt på jobbet sen. Men det var ju såklart STÄNGT!

Frukost: vatten
Lunch: 2 korvbröd med messmör, vatten

Inte bra!!!!
Men tack Emelie!:)

onsdag, januari 4

Den där vikten...

  • -10 kg på 5 månader
  • -2 kg i månaden
  • -0,5 kg i veckan

1 juni är målet, nu är det inskrivet i almanackan. Are you with me?

Fa-an jag ska inte faila.

Är väl medveten om att muskler väger mer än fett men det är iaf ett riktmärke.

tisdag, januari 3

Trött!

Jag är sååå fruktansvärt trött idag, ändå sov jag ordentligt inatt. Packar semlebullar idag för fulla muggar, öite jobbigt.

Ska träna idag också, must keep it up! Det var mkt mer folk igår än vad jag hade räknat med. Antar att alla är taggade av sina nyårslöften, det var många nya märkte man.

måndag, januari 2

En bra start!

Trots att jag jobbar fm måste jag säga att idag är det en bra dag. En bra start på året helt enkelt! Fick reda på ganska snabbt när jag kom hit att jag får jobba imorgon också. Ringde alfakassan och hade förberett ett försvarssamtal där. MEN det gick smärtfritt, inga problem what so ever! Hade tydligen missat att skicka in ett papper så hade därför ongen ersättning från 18 nov!! Bara att skicka in det som saknas så får jag pengarna retroaktivt sen. Weeiii!

Nu är det dags att gå in igen! Fortsatt trevlig dag!

söndag, januari 1

2011 becomes 2012!

- Nej men dra åt helvete det snöar! Min reaktion för 1 min sen...


2011 kommer aldrig mer! Undra var 2012 kommer ha att bjuda på? För mig själv tror jag att det kommer bli ganska kämpigt ett tag med pluggandet. Men såklart väldigt roligt också! Skickar en önskan om att jag ska få ett fast jobb också...ett längre vikariat skulle sitta fint det också.

Mitt nyårslöfte (som så många andras): Jag kör på den vanliga biten...gå ner i vikt ca 8-10kg. Bli vältränad! Hmm hur lång tid ska jag ge mig? 6-7 månader? Fram till i sommar....beach 2012!

Nä fy fan vad det snöar!

Grattis till min bror som förlovade sig med sin tjej igår!