onsdag, juni 27

Jag är såå ofokuserad! Fan.

fredag, juni 22

Midsommar i Göteborg

Nu är jag och Johan på väg ner till Göteborg. Myshelg på tu man hand. Give us sunshine! Annars får vi sitta inne på hotellet hela tiden..men vad gör det när man har en svit;)

Trevlig midsommar alla vänner!

torsdag, juni 21

Right now

Headache, tired.....and just totally stressed out!

söndag, juni 17

Helgen i bilder

Orkar inte skriva nåt!:)

onsdag, juni 13

Närträff nr.2

Jag har legat vaken en stund och kan inte somna om. Känner mig lite olustig på något konstigt vis. Idag åker jag till Strängnäs igen för två dagar till med ProNordic. Jag hoppas, dumt att säga, men att alla andra känner sig ungefär lika vilsna som jag gör. Även om jag gör allt jag ska och ligger bra till i planeringen så är det svårt att veta om man är med lr inte. Återstår att se.

Är väl lika bra att gå upp, nu slipper jag ju stressa iaf. Jag är lite off.

söndag, juni 10

Twittra med Twitter

Jag har skaffat mig en liten användare på twitter. Har aldrig varit ett stort fan av det...bara WHY? typ. Men nu är jag fast och börjar se fördelarna med det hela. Sooo....follow me!


 ------->>>  @Szaija




fredag, juni 8

Avreagerar mig!

Är det något jag blir fullkomligt crazy av så är det när alla jobbiga grannar stör mig. Det vardagliga irritationsmomentet brukar bara whitetrashfamiljen i lägenheten bredvid som har världens jobbigaste ungar. Gapa och skrik gärna rakt ut tidigt morgonen. Gör det! Uppfostran? Never heard of I guess! Att spela musik högt som fan så det överröstar ljudet på min tv verkar inte heller vara något som är konstigt. Idioter!

Men nu...sätter mig och försöker koncentrera mig till 100% på Amadeus. Kan inte tänka pga jordens bas från någonstans i närheten. WT-grannarna igen? Näää, faktiskt inte! En idiot på gården mitt emot som backat upp sin fula gamla rostiga Audi och dunkar plåt.
På RIKTIGT!  KOM IGEN!?

Jag tycker inte om andra människor.

Gnällkärringen



Jag är så trött att jag inte ens orkar vara glad över att det är fredag.

torsdag, juni 7

Torsdag/söndag

Sandra Ingesson är på KORVBRÖDSBAGARN

onsdag, juni 6

Ledig

Ledig från jobb, inte skola. Har många timmar kvar framför dator och bok :)

Tar lite mellis.

måndag, juni 4

Gäsp..!

Måndagkväll...en helt ok start på veckan. Ser fram emot onsdag för då är det Sveriges nationaldag! Inte för att jag firar den dagen med något speciellt men gud vad skönt att vara ledig mitt i veckan! =D

I helgen brände pengarna i plånboken så var tvungna att göra oss av med lite. Nytt vardagsrumsbord + ett sideboard till hallen hittade vi på Mio. Hämtning på torsdag som det ser ut nu, så bilder kommer later this week! Köpte nya lampskärmar till nästan alla fönster, vilken skillnad det blir! Nu trivs jag ännu bättre i vårt fina residence!

Nu ska jag fortsätta med studierna! Peppa, peppa, kaffe, kaffe!


                                                                                            Tröttare än tröttast.

Sandra

fredag, juni 1

Bitter...

Jag är lite bitter idag. Glömde saker på jobbet i all hast igår och nu känns morgonen helt förstörd. Lägg till lite regn och huvudvärk på det.

Inte är jag där jag hade räknat med att vara heller. Skit också!

Jaja...kaffe, plugg och sen jobb. Sen är det helg och jag har absolut INGENTING planerat. Fruktansvärt skönt!

Vad gör man inte för att komma dit man vill. Right or wrong...who cares.