söndag, juni 30

Hallonbladste


Nu finns det hemma! Bara att börja dricka så kommer förhoppningsvis bebbe snart...eller?!:) Det sägs ju att det ska kunna påskynda det hela pga ämnet Oxyblabla...någonting. Iaf samma som är i värkstimulerande dropp. Ska även ha fördelar som snabbare och enklare förlossning, efteråt får det livmodern att dra ihop sig lite snabbare och för bröstmjölken att komma igång. Så vi får väl se hur min kropp reagerar! Det skadar ju inte att pröva iaf:)

Satt uppe sent i natt och letade resor i december. Ingen av oss har provat på det här med All inclusive, skulle va lite kul med den erfarenheten också. Men har förstått att det gärna ska kosta lite mer (ganska mkt) om det ska vara något att ha. 

fredag, juni 28

När kroppen säger NEJ!

Ligger däckad i soffan med fogar som värker och resten av kroppen har en funktion på ungefär 1%. Jag har inte ens gjort mkt idag...Uträttat lite ärenden, IKEA, posten...hos mamma en snabb sväng bla. Sen bara hem för lunch, plockat med lite nödvändigt och sådär. Så det lilla resulterar i tvärstopp! Man blir frustrerad. Vad är det kvar nu? 24 dagar tror jag...kom igen! 

Någon som testat det här med hallonbladste? Skulle köpa det idag men det glömdes bort någonstans på vägen mellan Marieberg och hemma. Skulle ju vara kanon om det resulterade i att den lilla plutten kom liiiite tidigare iaf?!

tisdag, juni 25

Förberedelser

Det tvättas och bäddas, flyttas och ändras. Förberedelserna innan bebisen kommer är i full gång. Det är inte så jättemkt kvar egentligen, mest små inredningsdetaljer. Men det är det lilla som gör det!

Saknas: Hylla, någon slags klädhängare (Kids Concept?), sänghimmel eventuellt...har inte helt bestämt mig där. Så skulle jag vilja ha något fint i fönstret...möjligtvis en äldre, modell större leksaksbil eller gunghäst i trä kanske? Och så tavlor såklart...Ja det va visst en del kvar ändå. 

Slutgrejat för idag. Nu ska jag sätta mig med matten. Har tänkt tenta av MaB så det blir gjort någon gång!


lördag, juni 22

Midsommarfirande igår ute på landet hos Emelie o Johan. Mycket trevligt med MASSA god mat, tror folk hade med sig kött för ett helt fotbollslag! Vädret var inte på topp men vi lyckades faktiskt tajma maten lagom tills det blev uppehåll. Sen satt vi ute tills myggorna blev jobbiga.

Killarna grillar, tjejerna fixar resten och barnen leker..ja, det är så det ser ut nu för tiden. Kids! = Inte en lugn stund. Nästa år kommer det vara ännu fler ungar om vi blir samma trevliga människor som igår. But I like it!

Bebisgos...och jag längtar ännu mer efter vår plutt. <3



fredag, juni 21

Smartfåns är en gudagåva

Jag vet helt ärligt inte vad jag gjorde förut när jag inte hade telefonen. Hur fördrev man tiden? Sömnlösa alltför tidiga mornar går ändå ganska fort när man kan ligga och spela, slösurfa...kolla Facebook ungefär var femte minut. Så tack!;)

onsdag, juni 19

Den är här!

Efter många veckor väntan så är den äntligen här. Bebisens finfina vagn! Än så länge är vi mkt nöjda med hur den ser ut. Ska bli kul att få ut och köra den för första gången om några veckor. Får hoppas att vi är lika nöjda även då!

Lillen låg så fixerad han bara kunde i magen. Nu behöver vi inte oroa oss för vändningsförsök hit och dit. Barnmorskan sa att vi hade en duktig bebis i magen som ligger perfekt på kurvan;)

Ligger han bra där nere?

Om en stund ska vi iväg till bm, tycker besöken är lite väl tätt nu på slutet. Ska iaf bli spännande och se om han har fixerat sig mer än sist, då var det fortfarande ganska rörligt. Jag tror iofs att den lille ligger som han ska..men vad vet jag. Har absolut ingenting att jämföra med och vet ju egentligen inte hur något ska kännas.

Trevlig onsdag på er!

32 dagar kvar! En overklig känsla.

måndag, juni 17

Saknar så jag dör!

Bland det jobbigaste...eller nej, det jobbigaste! med den här graviditeten är att jag inte har kunnat träna och röra på mig pga foglossning. Den är satans jobbig! En snabb veckohandling på Ica = ONT!

Så jag längtar nåt så fruktansvärt tills jag får börja träna igen! Ut och springa, svettas på gymmet! Magen ska bli platt igen och alla överflödskilon ska bort snabbare än kvickt!

Helvete om jag inte lyckas.

söndag, juni 16

Återuppta bloggen?

Kanske är dags att börja skriva lite igen! Hänt sen sist? Jag går numera hemma om dagarna, plockar, donar och boar i vår fina lägenhet. Anledning: en bebbe väntas! Jag längtar som fasen...värmen och tunga magen gör det inte lätt alla gånger.

En liten update iaf, får se om det kommer mer framöver.