söndag, augusti 25

Uttråkad!

Nyss satt upp mig i soffan efter en ganska ordentlig barnvagnspromenad. Slutade på ca 7km, tog kanske 70 min. Inte världens tempo men det är jobbigare än vad man tror att putta den där kärran framför sig. Sen är det såååå tråkigt! Jätteskönt att komma ut, världens finaste och skönaste väder men jag vill mer! Att bara gå, gå, gå är skitdrygt! Så tryckte nog på så snabbt jag orkade mest för att bli klar med det än för träningens skull.

Längtar tills träningen blir som vanligt igen! Får man utnyttja friskvårdsbidrag från jobbet när man är föräldraledig btw?

Imorgon är det måndag, då tänker jag väga mig. Räknar inte med att hoppa av glädje...

tisdag, augusti 20

Tidsförlust!

Jag känner att tiden inte räcker till för allt jag vill göra om dagarna. Det ska planeras, städas, underhålla bebis och till sist underhålla mig själv. Sen ska man ha tid för varandra däremellan också. 

Motivationen försvann någonstans förra veckan. Jag ska se till att få tillbaka den snart. Försöka sova lite mer, äta bättre så kanske energin kommer tillbaka och lusten till att motionera med den. För det här funkar ju inte i längden. Vägrar vara en tjockis! 


fredag, augusti 16

Ska turen hålla i sig?

Godmorgon!

Av lite nyfikenhet och för att stilla min gör-jag-rätt-är-det-normaltkänsla så googlade jag igår på hur ofta folk egentligen ammar sina små. För oss har det varit ungefär varannan var tredje timme sen dag ett. Såklart blir det ibland oftare och ibland lite längre emellan. På natten vaknar han en gång runt 4-tiden oftast. Så läser jag om mammor som fortfarande, när deras är några månader, ammar varje timme! Jag som har känslan av att inte hinna med något emellan. 

Jag hoppas att den här turen med bebis som sover om nätterna håller i sig. Hur trött ska man inte bli om man måste amma hela nätterna...hujjedamej!  

Dags att somna om för oss här nu. Natti!

söndag, augusti 11

Vädret

Det eviga samtalsämnet på sommaren. Prognosen ser inte så rolig ut för oss kommande dagar. Regn, bara regn! Nog för att det är mysigt att kura i soffan men några dagars sol vill vi allt ha innan vi åker hem. 

Nu ger vi bebis massa mat så går vi ut på en välbehövlig powerwalk sen. Mjukstartar, så får se hur långt vi kommer. Gillar uppdateringen av runkeeper! 

fredag, augusti 9

Hemma igen!

Nu är vi hemma från kusten, i tisdags kväll redan egentligen. Har hunnit med att tvätta upp all smutstvätt, läkarbesök för lillgrabben och massa mys. Johan har haft oturen att åka på en sväng med feber men verkar vara på bättringsvägen.

Nu har han ökat på bra i vikt så enligt BVC ska vi nu försöka dra ner på ersättningen och se hur han reagerar på det. Kan verkligen säga att mjölken dragit igång iaf. Synd att det ska vara så omöjligt att veta hur mkt bebisarna får i sig. Man skulle ha en sån bebisvåg hemma!

Ikväll ska vi fira pappa som fyller år imorgon och innan dess ska jag hinna packa ner allting och träffa Emelie en sväng. Ja, vi bestämde oss för att åka ner en vecka till. Varför ska vi sitta i en lägenheten när man vi kan njuta av sommaren på kusten istället?:)

William är 1 månad idag. Vår finaste!