onsdag, oktober 23

Spinning

Imorgon klockan 07:00 har jag bokat spinning. Hur tänkte jag där? Det betyder att det inte är någon idé att somna om efter amningen vid 05. Nä usch och fy fan vad jobbigt...mörkt och kallt ute! Jag är såå nära att avboka! MEN går jag inte imorgon blir det inget förrän söndag och då är det en vecka sen sist. Inte ok. 

Vad tråkigt det är när man måste pussla så med träningen för att få ihop det med passen. 

Det känns iaf helt ok att köra. Det är ju lite det där med att man helst inte ska stå upp och trampa på bara. Men men...bättre än inget och fläsket måste ju bort någon gång.

torsdag, oktober 17

Update

Snabb uppdatering innan läggdags.

Bebis har sovit sen kl 20! Förvisso hos mig hela tiden, jag vågade inte lägga ifrån mig honom. Men det gjorde iaf att vi båda två fick lite vila och jag kunde ha en trevlig kväll med Emma och Helle:)

Lösning: Upptäckte att en tand va på g, så flytande alvedon på tandköttet gjorde susen. 

(Tidigt med tänder nu?:/ )

Natti!

onsdag, oktober 16

Hjälp!

Feber igår helt plötsligt, 38 grader med alvedon så mådde hyfsat dåligt där ett tag. Tur att Johan var hemma och kunde ta bebis mellan matningarna. Idag är febern borta iaf!

Jag blir galen...senaste kvällarna har Wille varit omöjlig! Han somnar så fint vid bröstet runt 8, inga problem! Men så fort jag lägger ner honom så vaknar han efter högst 5 min! Sen är cirkusen igång. Det sparkas och viftas, händer i munnen, gärna båda två samtidigt. Nappen vill han inte ha. Det funkar inte att gå runt med honom, han slappnar inte av för 5 öre, spännbåge deluxe. Det enda som funkar är...ja såklart! Bröstet! Men även där sprattlar han på, flänger med huvudet till och från. Efter en stund somnar han iaf...tills jag gör misstaget att lägga han i sängen! Så börjar det om från början...!

Behöver jag säga att jag var på bristningsgränsen igår. Johan jobbade natt så jag fick snällt greja på själv igår med feber och allt. Men...efter ungefär kanske 3-4 timmar somnade han på riktigt. Herregud?! 

Fördel: Sovmorgon.
Nackdel: Mamma är lika trött för det.

Hjälp!

söndag, oktober 13

Plugga lite?

När jag gick på gravidpenning började jag ju läsa lite matte B för mig själv. Hade boken sen innan så varför inte. Sen lades det lite på is av förklarliga skäl när bebben kom men nu börjar jag känna för att ta upp boken igen. 

Funderar även på att kanske lära mig något språk. Kan man göra det själv utan att behöva gå i skolan? Ja jag känner mig positiv idag, måste göra klart saker! Som reseproducent måste det vara en fördel med ett till språk förutom engelska. Kanske spanska? 

Planera, planera! :)

lördag, oktober 12

Mitt i allt


Dopet gick jättebra, inga missöden, glada miner, fina presenter. En fin dag!

Var iväg och tränade idag! Första träningen sen förlossningen om man inte räknar med promenaderna. Ett svettigt spinningpass. 

Nu ligger jag här med huvudvärk och svär över grannen som spelar piano lr nåt och verkar ha damp typ. Tur att jag har den här lilla sötnosen som livar upp vardagen.