fredag, november 29

En jul hemma!

I år är vi hemma över jul och nyår för en gångs skull. Lite smått ångest över att det inte blir någon Thailandsresa men ibland får man prioritera om. Det är ju ändå väldigt mysigt att få sätta upp alla ljusstakar, stjärnor, tomtar och allt annat rött.

Trot eller ej men jag är klar med alla julklappar sen ett par veckor tillbaka tom. Förutom kanske lite till William men där köps det ju grejer hela tiden känns det som så att...får se vad vi hittar på!

Julafton kommer vi vara hemma hos mamma, inget åka omkring och vara stressade. Pappa åker till värmen så honom träffar vi och firar lite smått innan. Resten av släkten ses nästa helg för den traditonella "lilla julafton" med kalkonmiddag. Även Johans föräldrar är bortresta till värmen.

 
Verkar bli en lugn första jul för William. 

Gosungens första jul <3

måndag, november 25

Miss Velig


Vilken velig mamma William har. Kämpar och kämpar för att han ska sova själv i sin säng så man får lite egentid på kvällen. Pojken har nu sovit sen kl19, iofs bara lite drygt en timme i sängen...men jag saknar min älskling! 

Att man aldrig kan bestämma sig! Älskade unge...<3


söndag, november 17

Nattuggla

Och endast tomten är vaken...William och mamma också! Så skönt iaf att han har börjat vakna en gång om natten igen. I en veckas tid ungefär ville han ha mat 3 ggr, det har aldrig hänt i hela hans liv! Jag var helt slut! För vilken skillnad det blir när man bara får sova typ 2 timmar åt gången.

Nu berodde det ju antagligen på att stackarn var sjuk, förkyld och dan. Stackars liten vad jobbigt det är att vara snorig och få svårt att andas.

Kära, hatade grannar...Var tysta när ni kommer hem mitt i natten. Sluta smäll i dörren. Det går att trycka ner handtaget innan man drar igen den. Jag lovar! 


tisdag, november 5

Vägran med rutiner

Vi har en övertrött bebis varenda eviga kväll nu för tiden...i stort sett. Vad gör man för att hjälpa lillen att komma till ro när inget funkar? Han är sååå trött...mamma och pappa också för den delen:P

måndag, november 4

Nu är det vardag

Från och med idag börjar Johan köra 3-skift vilket innebär raka veckor...fm/natt/em. Vi som är så bortskämda med att ha honom hemma, faktiskt väldigt mkt!:) Vi har ju iofs lite önskemål om hans arbetstider som jag verkligen hoppas kommer gå igenom!

Så vad ska vi göra idag? Bebis sover fortfarande, jag har snart druckit upp mitt te så nu längtar jag faktiskt tills när han vaknar. Inte minst för att boobisarna spänner som satan. 

Till helgen blir det kalas för oss båda, 29 och 28 år. Var har åren tagit vägen?:)

Längtar fortfarande sjukt mkt efter hus...