torsdag, februari 27

Bebisprat

Bebis, bebis bebis! Här kommer en ytterligare matuppdatering. Skittråkigt för er som inte har egna barn men för mig och många andra så är det såhär hela dagarna ser ut.

Få bebis att sova, få bebis att äta, sova igen...och så äter vi igen...och igen! Lite gnäll, lek och blöjbyten där emellan så har hela dagen gått igen. Och jag har inte ens hunnit med hälften av det jag vill göra. Eller hunnit...jag har inte orkat! 

Iaf så gör vi framsteg på vällingfronten. Ikväll drack han 100ml, det mesta hittills! Annars har han ätit ganska dåligt idag med. Vet inte vad det är för fel. Men nya tag imorgon.

Nu ska jag kolla klart på Lyxfällan, knäppa människor. Hur lyckas man?

onsdag, februari 26

Första tanden!

Nu är äntligen första tanden på gång här hemma. Den har vi väntat på länge, trodde ju att den var på G för flera månader sen. Än så länge verkar det gå bra...sover som vanligt, inte något gnällig. Det jag märkt skillnad men som jag inte vet om det hänger ihop är maten. Från att ha blivit jätteduktig att äta hela portioner gröt får jag inte i honom någonting. Inte ens en sked lyckades jag med nu på morgonen! 

Igår tog vi en promenad upp på stan i det fina vårvädret för att äta lunch med Emelie och Ted. Hade planerat lunchbuffén på Bamboo, så vad snopna vi blev när det var stängt! Nya öppettider: Stängt måndag, tisdag. Jahopp!

Annars rullar allt på som vanligt. Försöker hinna med matten under tiden William sover men det är inte så lätt att hinna komma in i det ordentligt på så korta stunder. Saknar förmiddagssovningarna på två timmar. Det verkar ha byts ut mot knappt en timme. 

lördag, februari 8

-4,6kg

Nästan 5kg ner på 1 månad. Det är faktiskt bra jobbat. Från förra helgen så har jag tom vågat äta lite "fel" också. Det har blivit lite smågodis...glass och chips igår kväll tex. Man måste ju leva också!

Men min tanke att nå målvikten till juni känns som att jag kommer klara utan problem. Det är ju hur lång tid som helst kvar dit och endast 2-3kg kvar. Om jag nu är nöjd då...kroppen är ju inte riktigt detsamma som innan graviditet. Så då blir det mer fokus på träningen istället, känner att ryggen och knäna måste stärkas upp en del. 

Trevlig helg!