torsdag, april 15

3 dagar!


Var iväg till Hymer idag och kikade på lite husbilar. Kul att få lite mer uppfattning om hur dom faktiskt ser ut tänkte vi och OMG vad stor vår husbil kommer vara! Vi kolla på en idag som var 7,30 lång och 2,35 bred, bara det kändes ju helt gigantiskt! Den vi ska ha är ju ännu större! Det är tur att man inte är en helt ovan bilkörare =P

Hälsade på E och J i deras nya fina hus nu ikväll. Verkligen dags att vi fick arslet ur vagnen och åkte ut! Så vi hade en jättetrevlig stund =)

Börjar få lite resfeber nu tror jag. Sista tiden nu har gått så otroligt snabbt. 3 dagar kvar sen sitter vi på flyget till NY och kommer inte se svensk mark på länge. Känns underbart! Bokade biljetter till Thai idag också förresten! 4 augusti åker vi så blir nästan 1 månad hemma. Lite längre än vad vi hade hoppats på men det blir bra ändå=) Blir ju ändå ca 5 mån i värmen, det ska man inte klaga på.

Fortsätt läs bloggen nu, bilder och videobloggar kommer också dyka upp efter resans gång! =)

Sandra

5 kommentarer:

  1. Hittade precis in här... Ska ni hyra husbil och åka runt i USA? Vart? När? Hur länge? Skulle vara kul att kika in ibland om ni bloggar under resan!
    Kika gärna förbi vår husbils- och reseblogg! ;)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Javisst! Vi åker nu på måndag (förhoppningsvis) och blir borta tom 9 juli. Kör en kust till kust resa så det blir en väldig massa ställen=) Fortsätt gärna läs och kommentera! Jätteroligt=) Ska blogga så mkt som möjligt!

    Sandra

    SvaraRadera
  3. Synd att vi inte hann ses innan ni åker, men hoppas ni får en underbar resa! :) Se till och blogga ofta med mycket bilder :D KRAM!

    SvaraRadera
  4. de va kul att ha er på besök ;D längtar tills ni e hemma!

    SvaraRadera
  5. Lonta: Vi får ses när vi kommer hem igen istället. Är hemma mellan 10 juli och 3 augusti=)

    Emelie: Det var kul att äntligen få komma dit också. Kan tyvärr inte säga att vi längtar hem nåt speciellt dock=P

    Kram på er!

    SvaraRadera