lördag, april 24

Dag 5: Santa Cruz - Morro Bay


Vi kom inte till Santa Barbara, hamnade någonstans på halva vägen ungefär i en liten stad som heter Morro Bay. Googlade runt efter en camping och hittade en här, ligger precis vid havet och såg väldigt trevlig ut. Hur den ser ut på riktigt vet jag faktiskt inte, det är kväll och mörkt ute men vi hör vågorna här utanför. Blir nog trevligt att vakna upp till!

Vi var imponerade av San Franciscos backar, vi var imponerade av Golden Gate och av naturen igår. Det är INGENTING mot vad vi har upplevt idag! Åkte alltså den kända Highway 1 från Santa Cruz ner hit. Vägen går utefter kusten hela tiden och här kan man snacka kringelkrokvägar uppe i bergen. Helt sanslöst vackert! Speciellt Big Sur. Jag var ganska skraj några gånger när det ca 2 m utanför bildörren stupar rakt ner till klippavsatser och havet. Vägräcken finns inte på kartan heller. Men det är så fint! Går inte att beskriva och bilder gör inte rättvisa heller. Det måste upplevas!

Vi är ganska trötta nu efter ca 10 h i bilen. Ja, det tar väldigt lång tid att köra när man stannar var 5:e minut =) Får lägga upp bilder senare, det går inte så bra med seg uppkoppling tyvärr. Nu blir det planering inför morgondagen och sen sängen.

Natti natti!

Sandra

Antal miles idag: 163,5
Antal miles totalt: 269,5

2 kommentarer:

  1. hej syrran hoppas allt är bra.coola bilder ni tar kan ni inte ta några mera på husbilen ? :) tittar in på din blogg är hemma hos emelie. vi hälsar ifrån allihoppa har det bra =)

    SvaraRadera
  2. Hej!! =) Vi har det bra, är i LA nu men åker vidare imorgon. Jo kan vi göra=) Ska se om det finns några fler så kan jag lägga upp dom=) Hoppas allt är bra hemma också! Kram

    SvaraRadera