tisdag, december 8

Nu är det bara timmar kvar!

Usch jag har fortfarande inte packat nånting, har bara lagt fram våra pass och laddare typ. Blev så trött när jag kom hem från stan, ska snart ta tag i det! Hittade en ny klänning iaf efter väldigt mkt letande. Inte stort utbud i nån affär tycker jag! Dåligt!

Sååå nu kan man börja räkna ner timmarna tills vi åker. Det känns inte som att man ska åka iväg. Alltid annars brukar man ju vara lite förväntansfull osv men inte den här gången. Det är väl för att det inte har varit planerat så länge, vi har inte behövt gå och längta i flera månader!
Klockan 10:25 imorgon går planet, mellanlandning i Doha med en väntetid på 13 h (!!!!). Får se om vi åker in till stan en sväng lr om vi bara är kvar på flygplatsen. På nåt sätt ska vi iaf försöka fördriva tiden, tur att man har med sig datorn! Men det betyder alltså att vi inte kommer till Bangkok förräns den 10:e dec. Vi stannar kvar där en natt innan vi åker vidare till Hua hin. Måste ju hinna med lite inköp i shoppingmeckat Krung Thep!=)

Nä...dags att sätta fart lite tror jag. Ska iväg och handla lite frukost till imorgon också, lägga på alla julkort , åka till mamma och lämna lite mat som vi inte hunnit äta upp, färga ögonbryn + fransar.

Hej så länge!

Sandra

Utsikten från Centara Grand at CentralWorld som vi bodde på i januari. Skitfint hotell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar