tisdag, maj 11

Las Vegas

Att få tag på gratis internet i den här staden verkar vara lika svårt som att vinna storkovan i casinot. Vi fick traska iväg hit till hederliga donkan för att få lite datatid. Så...snabb uppdatering om tiden i Las Vegas!

Stället var verkligen helvetet själv när vi först kom hit! Glada och förväntansfulla traskar vi in på Bellagio bara för att upptäcka att kortet inte fungerar. Nehe...kan inte betala hotellrummet! Det visar sig att någon elak människa har tömt hela kontot! Ordnar sig till slut iaf. Tur att vi har två Visa-kort, eller hade...nu har vi bara ett. Krånglet fortsätter när rummet vi får inte alls lever upp till våra förväntingar. Beskrivningen på nätet med panoramafönster, utsikt från badkaret osv! Hm, utsikt över parkering? Nej tack! Inget som vi har någon som helst lust att betala extra för. Så vi började leta andra hotell istället för tyvärr fanns det inga andra bättre rum lediga heller på Bellagio. Surt!

Men nu bor vi istället granne med lejonen på MGM Grand, så mkt bättre! En svit på över 100 kvm, stoooor jacuzzi m.m. Ja tack! Ska jag säga att den är billigare än det rummet på Bellagio som bara var hälften så stort? =D Fick en riktigt bra deal där. Underbart! Var tänkt att vi skulle åka härifrån imorgon men får se om vi kanske stannar en natt till ändå. Vi börjar komma in i stämningen här, sov på dagen och var vaken hela natten.

Frukosten är nu uppäten och det är dags att hitta på något roligt för dagen. Vinna lite pengar kanske?=) Hoppas alla har det bra där hemma!

Sandra & Johan

3 kommentarer:

  1. Men herregud! Vad händer med alla pengarna ni hade på kortet? Har Visa någon form av försäkring mot sån't? Eller är de bara borta? FY vad surt! Hoppas ni vinner storkovan ;). Kramar Åsa

    SvaraRadera
  2. Jag vet! Skitsurt verkligen! Men det ordnar sig till det bästa får vi hoppas. Kortet är spärrat iaf och hädanefter används kontanter =P

    SvaraRadera
  3. Fan vad jobbigt att blli av med pengarna.. Hoppas att det inte var för mycket!

    Men jag är grymt avundsjuk på att ni har varit i Las Vegas :P

    Kram på er!

    SvaraRadera